Hoofdgerechten
Eend/ Bloedworst/ Rode kool/ Parelgort
krokant gebakken eend en bloedworst, parelgort, gekonfijte rode kool
€ 22,-
Tarbot/ Kalfswang/ Knolselderij/ Linzen/ Aardappel
tarbot en kalfswang, bereidingen van knolselderij, aardappelcreme, linzenjus
€ 24,-
Zwezerik/ Boterraap/ Kastanje/ Vijg
krokante zwezerik, crème van kastanje, gestoofde boterraapjes, vijgenjus
€ 28,-
Kabeljauw/ Brioche/ Wijngaardslakken/ Beurre vert
op brioche gebakken kabeljauw, gekonfijte slakjes, beurre vert, gestoofde groentes
€ 22,-
Ossenhaas/ Kervelwortel/ Duxelle/ Gratin/ Jus de foie gras
gebakken ossenhaas, structuren van kervelwortel, duxelle, aardappelgratin met cepes, jus de foie gras
€ 26,-